بیشتر از 55 مریضی با گلوتن، پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو در رابطه شدن. تخمین زده شده که 99٪ از افراد با نبود تحمل به گلوتن یا مریضی سلیاک هیچوقت تشخیص داده نشده ان. تخمین زده شده که 15٪ از جمعیت آمریکا نبود تحمل به گلوتن دارن. هیچ آزمون پزشکی واسه نبود تحمل گلوتن الان موجود نیس

پس داشتن هر کدوم از نشونه های زیر می تونه مریضی نبود تحمل به گلوتن باشه.

1 – مسائل گوارش مانند گاز، نفخ، اسهال و یبوست ( به خصوص در کودکان پس از خوردن گلوتن )

2 – کراتوزیس پیلاریس ( حالت پوست مرغی در پشت بازو )، این یه نتیجه از کمبود اسید چرب و کمبود ویتامین A ثانویه به سوء جذب چربی به وجود اومده به وسیله آسیب رسوندن گلوتن به دستگاه گوارش باشه.

3 – خستگی، تیرگی مغز یا احساس خستگی بعد از خوردن یه وعده غذایی شامل گلوتن

4 – تشخیص یه مریضی خود ایمنی مانند تیروئیدیت هاشیموتو، آرتریت روماتوئید، کولیت اولسراتیو، لوپوس، پسوریازیس، اسکلرودرمی یا مولتیپل اسکلروز.

5 – علائم عصبی مانند سرگیجه یا احساس نبود تعادل.

6 – نبود تعادل هورمونی مانند PMS  سندرم تخمدان پلی کیستیک و یا ناباروری با دلیل نامعلوم.

7 – سردرد میگرن.

8 – تشخیص خستگی طولانی یا فیبرومیالژیا. این تشخیص دکتر نمی تونه به دلیل خستگی یا درد اشاره کنه.

9 – التهاب، تورم و درد در مفاصل خود مانند انگشتان دست، زانو و لگن.

10 – مسائل خلقی مانند اضطراب، افسردگی، نوسانات خلقی و مشکل کمبود

مطالب در رابطه

  • نگاهی به غذاهای حساسیت زا
  • روشی واسه کاهش یا حذف نفخ شکم
  • مواد غذای مناسب واسه رفلاکس معده و افراد دارای مشکل در هضم غذا

.

منبع :


0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *